Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior douchezitje

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  149,96
per stuk, incl. BTW

Door ouderdom, een handicap of ziekte kan het zijn dat je geen energie hebt om staand te douchen. De douchestoeltjes van Secu zijn veilig, bieden comfort tijdens het douchen en zijn eenvoudig uit te breiden met extra’s zoals een rugleuning of armleggers. Bovendien klap je ze na gebruik eenvoudig op, zodat hij niet in de weg staat. De maximale belasting van deze douchestoel is 125 kg. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000193 SecuCare Senior douchezitje
stuk
€  149,96
Lekker compleet
SecuCare Senior douchezitje met SecuCare Senior rugleuning t.b.v. het douchestoeltje en SecuCare Senior 2 armleuningen t.b.v. het douchestoeltje
€ 424,86incl. BTW
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Veilig douchen
Voel jezelf veiliger met Secu’s opklapbare douchezitje, met montage aan de wand. Het zitoppervlakte is 39 x 30,5 cm. groot. Door het praktische aluminium klapmechanisme klap je de stoel eenvoudig in. Het onderhoudsvrije kunststof en de geïntegreerde afwatering maken dat er geen water op de douchestoel blijft staan en je hem makkelijk kunt reinigen. De stoel monteer je aan de wand en is maximaal te belasten tot 125 kg.

Breid jouw douchestoel uit met extra’s
Wens je meer comfort tijdens het douchen? Vul jouw SecuCare Senior douchestoeltje dan aan met een praktische rugleuning en armleggers. Zo kun je zelf een relaxte houding aannemen en geniet je nog meer van de douchebeurt.
Goed om te weten
  • Verhoogt het comfort en de onafhankelijkheid tijdens het douchen.
  • Eenvoudig uit te breiden met een rugleuning en armleuningen.
  • Opklapbaar, dus staat niet in de weg.
  • Voor de bevestiging is het nodig om gaten in de muur te boren.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu