Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuMax Plus brievenbusbeveiliging crème

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  58,95
per stuk, incl. BTW

Brievenbusbeveiliging voorkomt het openhengelen van een deur via de briefplaat én manipulatie van de knopcilinder. Doordat de onderzijde van de veiligheidsklep open is, vormt hij geen belemmering voor de post. Bovendien past dit product over bijna elke horizontale brievenbus en tochtborstel.

Deze crèmekleurige SecuMax Plus brievenbus beschermer ontvang je compleet met montagemateriaal, gebruikershandleiding en twee jaar kwaliteitsgarantie.
Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000107 SecuMax Plus brievenbusbeveiliging crème 405x155 mm Download
stuk
€  58,95
Lekker compleet
SecuMax Plus brievenbusbeveiliging crème met SecuMax postvanger te combineren met brievenbusbeveiliging
€ 91,45incl. BTW
Meer info Bescherm jezelf met kwalitatieve brievenbusbeveiliging. Zo voorkom je het openhengelen van jouw voordeur, wat helaas nog duizenden keren per jaar gebeurt. In dat geval wordt er middels een ijzerdraadje gevist naar de deurklink of het slot van een voordeur. Zit een deur niet in de nachtschoot, dan kan een inbreker zichzelf na wat hengelen zonder veel problemen toegang verschaffen. Broodnodig dus, die brievenbusbeveiliging. Bovendien heeft de SecuMax Plus het SKG-keurmerk én Politiekeurmerk Veilig Wonen, omdat hij manipulatie van de knopcilinder voorkomt.

Op de technische tekening (hieronder te vinden onder het kopje ‘Documenten’) zie je welke maten je aan kunt houden voor deze SecuMax Plus brievenbusbeveiliging. Handig, want zo kun je checken of hij over jouw horizontale brievenbusklep en tochtborstel past (al is dit in veel gevallen gewoon het geval). Een extra voordeel? Deze briefklepbeschermer heeft een verborgen bevestiging. Mooi én veilig dus!
Goed om te weten
  • Eenvoudige montage
  • Verborgen bevestiging
  • Heeft het SKG-keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Voorkomt het ‘openhengelen’ van jouw voordeur en manipulatie van de knopcilinder
  • Past op bijna elke horizontale brievenbus en over bijna elke tochtborstel
  • Door de opening aan de onderzijde is er geen belemmering voor de post
  • De SecuMax Plus houdt geen vuurwerk tegen
  • Pas op voor beschadiging van de muur wanneer je de voordeur te ver opent
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu