Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer EOLcam® Classic lockerslot horizontale montage links zwart, 1 vaste gebruiker

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  94,95
per stuk, incl. BTW

Het EOLcam Classic lockerslot van Mauer is jouw veilige baken op lockers en safeboxen. Je bent er bij dit type lockerslot van verzekerd dat slechts één gebruiker toegang heeft tot de inhoud. Niemand anders kan dus bij jouw spullen dan alleen jijzelf!

Je monteert het zwartkleurige slot horizontaal links op een kluisdeur. Zijn geringe afmeting (148,5 x 39 mm.) maakt hem geschikt voor veel soorten kluisjes. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01400301 Mauer EOLcam® Classic lockerslot horizontale montage links, 1 vaste gebruiker Download
stuk
€  94,95
Lekker compleet
Mauer EOLcam® Classic lockerslot horizontale montage links zwart, 1 vaste gebruiker met Mauer sluitlip t.b.v. ELLcam®2.0 en CL22-Camlock
€ 96,65incl. BTW
Mauer EOLcam® Classic lockerslot horizontale montage links zwart, 1 vaste gebruiker met Alkaline 9 volt 6LR61 batterij van Duracell
€ 102,39incl. BTW
Meer info Persoonlijke toegang tot jouw locker
Soms is het handig als een lockerslot beschikbaar is voor meerdere personen, maar soms houd je jouw eigendommen in de kluis liever voor jezelf. Het Mauer EOLcam Classic lockerslot is speciaal ontwikkeld voor één vaste gebruiker die het slot bedient met een eigen code. Ben je jouw code vergeten? Na vier foutieve pincodes blokkeert het slot, waardoor manipulatie nagenoeg onmogelijk wordt. Uiteraard wordt er ook een Mastercode meegeleverd: deze ‘overrulet’ de gebruikerscode.

Materiaalkeuze en montage
Als het gaat om de beveiliging van kluisjes, dan doet dit lockerslot niet onder voor andere varianten. Het slot heeft een cilinder met een diameter van 18 mm. en een zwarte behuizing. Je monteert het lockerslot eenvoudig in de uitsparing van een plaatcilinder. Er wordt een standaard sluitlip meegeleverd, maar je kunt er ook voor kiezen om een andere of extra sluitlip te bestellen. Let er wel op: deze variant is geschikt voor horizontale montage naar links. Er zijn ook EOLcam-sloten met horizontale montage naar rechts en verticale montage beschikbaar.

Overige specificaties
- Eén zelf in te stellen gebruikerscode;
- Compacte bouwmaten met zeer eenvoudige montage;
- Minimaal 15.000 openingen per 9 volt-batterij;
- Heeft een noodstroomvoorziening d.m.v. een 9 volt-batterij;
- Inclusief één zes-cijferige Mastercode;
- Bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd.
- Voorzien van een printplaat (PCB) met Microprocessor, gebaseerd op SMD technologie;
- Het slot wordt standaard zonder batterij geleverd, maar deze 9 volt-batterij is wel mee te bestellen.
Goed om te weten
  • Het slot is bijzonder moeilijk te manipuleren.
  • De Mauer EOLcam® Classic is zeer geschikt voor het sluiten van kluisjes.
  • Deze variant is niet geschikt voor verticale montage.
  • Niet geschikt voor deuren of ramen.
Mauer

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij absolute vereisten. Lees meer.

Mauer