Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer ESLcam® Classic lockerslot horizontale montage rechts zwart, maximaal 5 vaste gebruikers

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  94,95
per stuk, incl. BTW

Beschermde toegang geeft zekerheid en een veilig gevoel. Het ESLcam Classic lockerslot van Mauer denkt met je mee en geeft toegang aan vooraf ingestelde, vaste gebruikers. Deze eigenschap maakt hem geschikt voor gebruik in kantoorpanden, waar je niet te maken hebt met voortdurend wisselende gebruikers.

Je monteert het slot horizontaal rechts op een kluisdeur. Zijn geringe afmeting (148,5 x 39 mm.) maakt hem geschikt voor veel soorten kluisjes. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01400300 Mauer ESLcam® Classic lockerslot horizontale montage rechts, maximaal 5 vaste gebruikers Download
stuk
€  94,95
Lekker compleet
Mauer ESLcam® Classic lockerslot horizontale montage rechts zwart, maximaal 5 vaste gebruikers met Mauer sluitlip t.b.v. ELLcam®2.0 en CL22-Camlock
€ 96,65incl. BTW
Mauer ESLcam® Classic lockerslot horizontale montage rechts zwart, maximaal 5 vaste gebruikers met Alkaline 9 volt 6LR61 batterij van Duracell
€ 102,39incl. BTW
Meer info Toegang voor vijf vaste gebruikers
Het ESLcam lockerslot van Mauer zorgt ervoor dat vaste gebruikers toegang krijgen tot een kluisje. Dit maakt het lockerslot een graag geziene gast in kantoorpanden en andere locaties waar vaste personen werken. Ben je jouw code vergeten? Na vier foutieve pincodes blokkeert het slot, waardoor manipulatie nagenoeg onmogelijk wordt. Uiteraard wordt er ook een Mastercode meegeleverd: deze ‘overrulet’ alle andere codes.

Materiaalkeuze en montage
Als het gaat om de beveiliging van kluisjes, dan doet dit lockerslot niet onder voor andere varianten. Het slot heeft een cilinderkern met een diameter van 18 mm. en een zwarte behuizing. Je monteert het lockerslot eenvoudig in de uitsparing van een plaatcilinder. Er wordt een standaard sluitlip meegeleverd, maar je kunt er ook voor kiezen om een andere of extra sluitlip te bestellen. Let er wel op: deze variant is geschikt voor horizontale montage naar rechts. Je hebt ook een Mauer ESLcam lockerslot met verticale montage en horizontale montage links.

Overige specificaties
- Vijf zelf in te stellen gebruikerscodes;
- Compacte bouwmaten met zeer eenvoudige montage;
- Minimaal 15.000 openingen per 9 volt-batterij;
- Heeft een noodstroomvoorziening d.m.v. een 9 volt-batterij;
- Inclusief één zes-cijferige Mastercode;
- Bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd.
- Voorzien van een printplaat (PCB) met Microprocessor, gebaseerd op SMD technologie;
- Het slot wordt standaard zonder batterij geleverd, maar deze 9 volt-batterij is wel mee te bestellen.
Goed om te weten
  • Het slot is bijzonder moeilijk te manipuleren.
  • De Mauer ESLcam® Classic is zeer geschikt voor het sluiten van kluisjes.
  • Deze variant is niet geschikt voor verticale montage.
  • Niet geschikt voor deuren of ramen.
Mauer

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij absolute vereisten. Lees meer.

Mauer