deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Bold connect

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  99,00
per stuk, incl. BTW

Bolc Connect

Ontdek de slimste manier van openen en sluiten! Met hoogwaardige toegangstechniek van Bold heb jij geen sleutel meer nodig. Bediening van jouw deur gaat gemakkelijk via de Bold smart lock en je mobiele telefoon. Dankzij Bold Connect wordt er een brug geslagen met jouw WiFi-netwerk, waardoor je het slot vanaf elke locatie ter wereld kunt bedienen. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC09700010 Bold Connect
stuk
€  99,00
Meer info Bold Connect

Deur openen met Bold smart lock
De Bold smart lock is een uniek elektronisch slot in zijn soort. Een druk op de knop of bediening met je smartphone is zelfs niet nodig. Zodra je in de buurt komt van de buitendeur, herkent deze via BlueTooth of WiFi jouw mobiele apparaat. De deur zal zich nu direct ontgrendelen. En is de batterij van je telefoon leeg of ben je ‘m vergeten? Geen nood! Dan kun je jezelf gewoon toegang verschaffen middels een draaicode. Draai de buitenknop naar links en/of rechts om jouw persoonlijke code in te voeren en de deur zonder sleutel én zonder smartphone te openen.

Bold Smart Cylinder en Connect
Om een ideale connectie te maken tussen jouw smart lock en je mobiele apparaat, is er de Bold Connect. Deze brug via BlueTooth zorgt ervoor dat jouw smart cilinder in contact staat met het WiFi-netwerk. Zo kun je het elektronische slot op elke locatie ter wereld bedienen met je smartphone! Ideaal wanneer visite op de stoep staat en jij nog niet thuis bent – of wanneer de buurvrouw de kat een keer te eten geeft. Zorg dat de Bold Connect een BlueTooth-connectie kan maken met de Smart Cylinder, zodat deze de signalen eenvoudig doorgeeft naar het apparaat.

Bold smart lock online kopen
Ben je op zoek naar een hoogwaardig, elektronisch slot dat 100% sleutelloos te bedienen is? De Bold Smart Cylinder is een geweldig hulpmiddel voor comfort én veiligheid. Kies jouw gewenste uitvoering en extra’s zoals Bold Connect, zodat het product bijdraagt aan jouw ideale thuissituatie.
Goed om te weten
  • Eenvoudig te monteren in de buurt van de Bold Smart Cylinder en een stopcontact.
  • Dankzij Bold Connect en een goede WiFi-verbinding bedien je het slot waar je maar bent.
  • De Bold Connect is alleen te gebruiken i.c.m. de Bold Smart Cylinder. Deze moet apart besteld worden.
Bold

De makers van Bold Security Technology hebben slechts één ding voor ogen: een sleutelloze toekomst, zodat je je nooit meer druk hoeft te maken om alles wat met sleutels te maken heeft. Hun oplossing is een hoogwaardige, elektronische cilinder die uitsluitend te bedienen is met een smart lock of draaicode. Bold maakt het leven comfortabeler en slimmer! Lees meer

Bold