deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer SMARTair™ beslag Mifare PC92 t.b.v. binnendeuren

  • Levertijd: 5 weken
  • Gratis verzending
€  624,75
per stuk, incl. BTW

Kies voor een veilige bediening in jouw kantoorpand, zorginstelling, winkel of woning met het SMARTair™ beslag Mifare van Mauer. Dit exemplaar is geschikt voor binnendeuren met een slotsparing van PC92. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 weken
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01400250 Mauer SMARTair™ beslag Mifare PC92 t.b.v. binnendeuren Download
stuk
€  624,75
Lekker compleet
Mauer SMARTair™ beslag Mifare PC92 t.b.v. binnendeuren met Mauer SMARTair kaartenset Mifare t.b.v. het SMARTair™ slot en Mauer sleuteltag t.b.v. het SMARTair™ slot en het ELLocks® beslag
€ 697,31incl. BTW
Mauer SMARTair™ beslag Mifare PC92 t.b.v. binnendeuren met Mauer SMARTair kaartenset Mifare t.b.v. het SMARTair™ slot en Mauer gebruikerskaart t.b.v. het SMARTair™ slot en het ELLocks® beslag
€ 694,16incl. BTW
Meer info Bedienen zoals jij dat wilt
De SMARTair is op drie manieren te bedienen. Allereerst kan dit middels een vier-cijferige pincode, inclusief geluidssignaal. Het elektronische slot heeft een geheugen waarin maar liefst 100 pins per toepassing opgeslagen kunnen worden. Ten tweede kun je gebruik maken van een gebruikerskaart. Per toepassing kunnen er zelfs 500 gebruikerskaarten ingesteld worden! En wil je extra zekerheid middels meervoudige verificatie? Dan kun je beide combineren voor optimale veiligheid! SMARTair biedt je de mogelijkheid om te werken met verschillende autorisatieniveaus. En gebruik je meerdere SMARTair-sloten in één systeem? Dan heb je slechts één programmeerkaart nodig!

Draadloze voeding
RFID technologie (Mifare) zorgt voor een optimaal gebruik van het elektronische slot. Bekabeling is niet nodig: een krachtige batterij zorgt ervoor dat je de SMARTair lang kunt gebruiken. Deze batterijen worden standaard meegeleverd. Door de zeer efficiënte technologie is het slot zuinig in zijn energieverbruik. Ook software is niet nodig om het slot werkend te krijgen.

Op welke deur kan ik het beslag monteren?
Mauer SMARTair™ beslag is te gebruiken op deuren met een Europrofiel insteekslot. De SMARTair wordt geleverd inclusief een krukstift van 8 mm. Het beslag is geschikt voor een deurdikte van 38 t/m 44 mm. Je kunt het slot zowel met een krukbediende als een cilinderbediende meerpuntssluiting combineren.
Goed om te weten
  • Voorzien van CE, EN18273 en EN1634 (brand) certificering.
  • Eenvoudig te installeren.
  • Geschikt voor iedere deur met een Europrofiel insteekslot en/of een meerpuntssluiting.
  • Het slot is voorzien van een speciale antibacteriële coating voor toepassingen in de zorg.
  • Batterij (tot 70.000 cycli, maximaal drie jaar stand-by).
  • Niet mogelijk voor gebruik bij oplegsloten.
  • Indien je het slot in combinatie met een pas wilt gebruiken, dan dien je deze apart aan te schaffen.
Mauer

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij absolute vereisten. Lees meer.

Mauer

Gerelateerde producten