Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SX-33 Bold Smart Cilinder + connect

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  279,00
per stuk, incl. BTW

SX-33 Bold Smart Cilinder + Connect

Ontdek de slimste manier van openen en sluiten! Met hoogwaardige toegangstechniek van Bold heb jij geen sleutel meer nodig. Bediening van jouw deur gaat gemakkelijk via de Bold smart lock en je mobiele telefoon. Zodra je aan komt lopen, herkent het slot jouw smartphone en zal hij zichzelf meteen ontgrendelen!

Met boorbeveiliging, breekbeveiliging en kerntrekbeveiliging. Aantal bijgeleverde batterijen 1.

Dit elektronische slot wordt geleverd in de maten (binnen/buiten): KE35/K30,KE35/K35,KE35/K40,KE35/K45. Lees meer. long-desc"> Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC09700002 SX-33 Bold Smart Cilinder + connect Download
stuk
€  279,00
Meer info SX-33 Bold Smart Cilinder

Deur openen met Bold smart lock
De Bold smart lock is een uniek elektronisch slot in zijn soort. Een druk op de knop of bediening met je smartphone is zelfs niet nodig. Zodra je in de buurt komt van de buitendeur, herkent deze via BlueTooth of WiFi jouw mobiele apparaat. De deur zal zich nu direct ontgrendelen. En is de batterij van je telefoon leeg of ben je ‘m vergeten? Geen nood! Dan kun je jezelf gewoon toegang verschaffen middels een draaicode. Draai de buitenknop naar links en/of rechts om jouw persoonlijke code in te voeren en de deur zonder sleutel én zonder smartphone te openen.

Bold Smart Cylinder en Connect
Om een ideale connectie te maken tussen jouw smart lock en je mobiele apparaat, is er de Bold Connect. Deze brug zorgt ervoor dat jouw smart cilinder in contact staat met het WiFi-netwerk. Zo kun je het elektronische slot op elke locatie ter wereld bedienen met je smartphone! Ideaal wanneer visite op de stoep staat en jij nog niet thuis bent – of wanneer de buurvrouw de kat een keer te eten geeft. Zorg dat de Bold Connect een BlueTooth-connectie kan maken met de Smart Cylinder, zodat deze de signalen eenvoudig doorgeeft naar het apparaat.

Bold smart lock online kopen
Ben je op zoek naar een hoogwaardig, elektronisch slot dat 100% sleutelloos te bedienen is? De Bold Smart Cylinder is een geweldig hulpmiddel voor comfort én veiligheid. Kies jouw gewenste uitvoering en extra’s, zodat Bold bijdraagt aan jouw ideale thuissituatie.
Goed om te weten
  • 100% sleutelloos: te bedienen met smartphone of draaicode.
  • Fraai, slank design.
  • Eenvoudig te monteren en activeren.
  • Je bedient het slot waar je maar wilt dankzij Bold Connect.
  • Er wordt standaard geen Bold Connect meegeleverd bij de Bold Smart Cilinder.
Bold

De makers van Bold Security Technology hebben slechts één ding voor ogen: een sleutelloze toekomst, zodat je je nooit meer druk hoeft te maken om alles wat met sleutels te maken heeft. Hun oplossing is een hoogwaardige, elektronische cilinder die uitsluitend te bedienen is met een smart lock of draaicode. Bold maakt het leven comfortabeler en slimmer! Lees meer

Bold