deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Vachette

Als het gaat om beveiligingssystemen loopt Vachette/ASSA ABLOY in Frankrijk voorop. Het Franse bedrijf heeft vanwege haar kwalitatieve, innovatieve en technisch hoogstaande producten op het gebied van veiligheid een uitstekende reputatie. Dit is ook de reden waarom Vachette in 1997 lid kon worden van de ASSA ABLOY Groep.

Vachette logo

Hét referentiemerk op het gebied van veiligheidsproducten

De merknaam Vachette rolt in 1864 voor het eerst over de tong. In dat jaar richten de broers Louis en Emile Vachette in Troyes hun bedrijf Vachette Frères op. Vachette groeit langzaam uit tot hét referentiemerk in Frankrijk als het gaat om veiligheidsproducten. 133 jaar later sluit het merk zich aan bij de wereldleider op het gebied van deuropeningsoplossingen: de ASSA ABLOY Groep. Deze internationale groep werd in 1994 opgericht na de fusie van het Zweedse bedrijf ASSA en het Finse bedrijf Abloy. Vandaag de dag zijn er meer dan 46.000 mensen in dienst van ASSA ABLOY. Andere merken in ons assortiment die onderdeel zijn van de ASSA ABLOY groep, zijn onder andere: Corbin Russwin, Lips, Mauer en Nemef.

Drievoudige certificering voor Vachette/ASSA ABLOY

Het merk Vachette/ASSA ABLOY richt zich op het aanbieden van innovatieve producten die de juiste combinatie van comfort, design en veiligheid bieden. Met bijna 160 jaar expertise op het gebied van veiligheid onder de riem werkt het merk voortdurend aan het innoveren van een breed scala oplossingen voor diverse sectoren, waarbij ze zowel de technische- als de regelgevende ontwikkelingen op de markt goed in de gaten houden. Het vermogen om te blijven innoveren vertaalt zich ook in de processen op het gebied van klantenondersteuning; of dat nu distributeurs, installateurs of particulieren zijn. De fabricage van de producten -waaronder de Vachette automatencilinders die wij in ons assortiment hebben- is verdeeld over 3 fabrieken in Frankrijk. Deze fabrieken staan in Sainte-Savine in Aube, Longué-Jumelles in Anjou en in Oust-Marest in Côte Picarde. Deze drie productielocaties hebben allemaal meerdere certificeringen die zowel de competentie van de medewerkers aantonen als de prestaties van de machines. De fabrieken in Aube en Côte Picarde hebben beiden twee certificeringen behaald: de ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement en de ISO 14001 voor milieuprestaties. De fabriek in Anjou beschikt zelfs over een drievoudige certificering. Naast de ISO 9001 en ISO 14001 heeft deze productielocatie van Vachette/ASSA ABLOY ook de 50001 certificering voor energiebeheer. Hierdoor wordt het mogelijk om de energiekosten en de impact van de fabriek op het milieu te verminderen.