deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Yale bridge, wit

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  84,95
per stuk, incl. BTW

Beveilig jouw woning veilig en elektronisch met de Linus Bridge. Je kunt de bridge gebruiken in combinatie met het slimme deurslot Linus. De smart lock monteer je eenvoudig aan de binnenzijde van de deur, over de bestaande cilinder heen. De Linus doet vervolgens het werk en zorgt dat jouw deur opent en sluit. De bridge zorgt voor een connectie tussen het slot en jouw smartphone, zolang je hem dichtbij het slot in een stopcontact steekt.

Let op: er wordt aangeraden om Linus alleen te monteren op een cilinder met hotelfunctie of nood- en gevarenfunctie. In dat geval kun je jouw deur altijd vanaf de buitenzijde openen met een sleutel wanneer dat nodig is.

Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC02400017 Yale bridge, wit
stuk
€  84,95
Meer info Bridge: bediening op afstand
Staat je vriend iets eerder dan gepland voor de deur of ben je vergeten de buurvrouw een sleutel te geven? Geen probleem voor de Linus wanneer je hem combineert met een Bridge. Met dit ingenieuze systeem wordt jouw elektronische slot aangesloten op de wifi in jouw huis. Je kunt daardoor zelfs op verre afstand de deur voor iemand openen middels de Yale Access App. En minstens zo belangrijk: de deur daarna weer afsluiten! :). Zorg dat je de Bridge in een stopcontact plaatst dichtbij de Linus.

Integreer Linus met jouw Smart Home systeem
Linus is compatibel met verschillende Smart Home systemen. Allereerst is dit Bluetooth: een draadloze verbinding die gecreëerd wordt tussen twee apparaten die op korte afstand van elkaar staan. Elke smartphone heeft een bluetooth verbinding waarmee je gemakkelijk contact kunt leggen met de bluetooth-ontvanger in het elektromechanische slot. Daarnaast kun je jouw slimme deurslot aansluiten op populaire smart-home systemen, verhuurplatforms en stemassistenten. Je kan jouw voordeur vergrendelen, ontgrendelen en de deurstatus checken via je stemassistent. Ook ontvang je slimme meldingen zodra iemand je huis binnenkomt of weer weggaat. Via de DoorSense™ technologie check je altijd en overal de status van je deur.

Technische specificaties
Productafmetingen Bridge: 60x60x60 mm;
Herkomst: Europa;
Model: 05/401C00/WH (EU);
Voeding Bridge: 230V stopcontact;
Communicatie-frequentie: Bluetooth-versie v4.0 (Bluetooth Smart), 2.4GHz 802.11 (b/g/n) WiFi;
Vereisten deurslot: Europrofielcilinder met nood- en gevaarfunctie;
Installatie-eisen: zo dicht mogelijk bij het slimme Linus deurslot.

Inhoud levering
1x Yale Connect WiFi Bridge;
1x snelstartgids.
Goed om te weten
  • Dankzij Bridge krijg je een goede verbinding tussen je smartphone en het Linus slimme deurslot.
  • Compatibel met diverse Smart Home systemen.
  • Makkelijk te installeren.
  • De Linus is alleen geschikt voor gebruik in combinatie met cilinders die voorzien zijn van hotelfunctie.
  • Bridge werkt alleen wanneer het dichtbij het Linus deurslot in een stopcontact zit.
Yale

Yale biedt praktische beveiligingen voor elk huis. Denk bijvoorbeeld aan elektronische en mechanische kluizen, een groot assortiment hangsloten en zelfs bagagesloten – een uitkomst voor de backpacker. Lees meer.

Yale

Gerelateerde producten