deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Yale Keypad, zwart

  • Binnenkort beschikbaar
Prijs op aanvraag per stuk, incl. BTW

Beveilig jouw huis op een veilige manier met een toegangscode. Laat jouw sleutels nooit meer onder de mat liggen. Maak een unieke toegangscode aan voor familie en gasten waarmee zij toegang kunnen krijgen tot jouw huis zonder een sleutel of smartphone te hoeven gebruiken.

Let op! Deze Keypad is een losse accessoire en werkt alleen in combinatie met het slimme deurslot Linus® via de Yale Access App.

Lees meer.

In wensenlijst

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC02400018 Yale Keypad, zwart
stuk
€  0,00
Meer info Veilige toegang tot jouw huis met een code. Deze Keypad is geschikt voor iedereen! Maak unieke toegangscodes aan voor bijvoorbeeld de schoonmaker, vrienden of de oppas. Je kunt tot 256 gebruikers aanmaken, zodat je toegang kunt verlenen aan iedereen die je vertrouwt.

Eenvoudige installatie
De Yale Smart Keypad is binnen een paar minuten te monteren en wordt gevoed door twee AAA-batterijen. Er is dus geen bekabeling nodig.

Weet wie komt en gaat
Via de Activiteiten-feed in de Yale Access App zie je hoe en wanneer jouw deur vergrendeld en ontgrendeld is.

Slechts één druk op de knop
Eenvoudige vergrendeling van je deur met één druk op de knop. Bespaar tijd wanneer je weggaat en sluit je deur met slechts een aanraking.

Geen zorgen meer
Je hebt geen omkijken meer naar je sleutels en hoeft niet bang te zijn dat de accu van je telefoon bijna leeg is. Door de Smart Keypad te gebruiken ontgrendel je altijd eenvoudig jouw (voor)deur.

Het ultieme gevoel van gastvrijheid
Met het Yale Linus® slimme deurslot en een Smart Keypad kun je jouw gasten overal ter wereld* in laten checken. Je kunt jouw gasten een vlotte slimme check-in garanderen, zonder dat je de sleutels van jouw huis onder een bloempot hoeft te verstoppen.

*Let op! Voor functies op afstand is een Yale Connect WiFi Bridge vereist. Dit product kan apart mee besteld worden.

Technische specificaties
Productafmetingen Keypad: 75x25x23 mm;
Voeding: batterij 2x AAA batterijen;
Communicatie-frequentie: Bluetooth-versie v4.0 (Bluetooth Smart);
Beschermingsgraad: IP55 spuitwaterdicht (beschermt tegen waterstralen);
Bediening: 4- tot 6-cijferige toegangscodes om te vergrendelen.

Inhoud levering
- 1x Yale Smart Keypad;
- 2x AAA batterijen;
- 2x schroeven;
- 2x muurbevestiging;
- Dubbelzijdige tape;
- Snelstartgids.
Goed om te weten
  • Maak unieke toegangscodes aan voor familie en gasten om toegang te krijgen tot jouw huis zonder sleutel of smartphone.
  • Makkelijk te installeren.
  • Het Smart Keypad is een losse accessoire en werkt alleen in combinatie met het slimme deurslot Linus® via de Yale Access App.
Yale

Yale biedt praktische beveiligingen voor elk huis. Denk bijvoorbeeld aan elektronische en mechanische kluizen, een groot assortiment hangsloten en zelfs bagagesloten – een uitkomst voor de backpacker. Lees meer.

Yale

Gerelateerde producten