deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Yale Linus slot, zilver

 • Levertijd: 3 werkdagen
ā‚¬ Ā 264,95
per stuk, incl. BTW

Maak jouw deur slimmer met dit slimme Linus deurslot van Yale! Dit slot is te gebruiken zonder sleutels en beschikt over de nieuwste technieken. De installatie van de Linus is zeer eenvoudig. Het slimme deurslot kan eenvoudig worden geĆÆnstalleerd over de bestaande cilinder. Dit doe je aan de binnenkant van jouw voordeur. Je behoudt dus niet alleen de originele sleutels, maar je voordeur ziet er van buitenaf ook nog eens hetzelfde uit als voorheen! De slimme functies zijn van buitenaf namelijk niet zichtbaar.

Let op: er wordt aangeraden om Linus alleen te monteren op een cilinder met hotelfunctie of nood- en gevarenfunctie. In dat geval kun je jouw deur altijd vanaf de buitenzijde openen met een sleutel wanneer dat nodig is.

Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf ā‚¬100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC02400016 Yale Linus slot, zilver
stuk
ā‚¬ Ā 264,95
Meer info Yale brengt met haar Linus slimme deurslot een gebruiksvriendelijke smart lock met strakke uitstraling op de markt. Door de eenvoudige bediening is het slot een uitkomst voor jong en oud. Je plaatst het slimme deurslot aan de binnenzijde van de deur, over de cilinder en de sleutel heen. Vanaf de buitenzijde kun je het slot nu nog bedienen met een sleutel, maar alleen als de cilinder uitgevoerd is met hotelfunctie/gevarenfunctie. De Linus kan direct gebruikt worden in combinatie met cilinders van diverse merken (of natuurlijk gewoon jouw huidige cilinder). Het belangrijkste is dat je controleert of jouw huidige cilinder voorzien is van een hotelfunctie/gevarenfunctie of dat jouw nieuwe cilinder daarover beschikt. Cilinders worden niet meegeleverd bij dit product. Benieuwd of jouw cilinderslot compatibel is met het Linus slimme deurslot van Yale? Check het hier!

Bridge: bediening op afstand
Staat je vriend iets eerder dan gepland voor de deur of ben je vergeten de buurvrouw een sleutel te geven? Geen probleem voor de Linus wanneer je hem combineert met een Bridge. Met dit ingenieuze systeem wordt jouw elektronische slot aangesloten op de wifi in jouw huis. Je kunt daardoor zelfs op verre afstand de deur voor iemand openen. En minstens zo belangrijk: de deur daarna weer afsluiten! :). Zorg dat je de Bridge in een stopcontact plaatst in de buurt van het slimme deurslot Linus.

Volledige controle binnen handbereik
Verander je smartphone of Apple Watch in een sleutel. Met de intuĆÆtieve Yale Access App voor je Android of iOS apparaat kun je eenvoudig op afstand de toegang tot jouw huis beheren.* Deel je toegang met mensen die je vertrouwt, bekijk activiteiten en ontvang meldingen op je smartphone!

* Let op! Yale Connect WiFi bridge vereist voor bediening functies op afstand.

Extra informatie en uitleg over het Linus slimme deurslot van Yale
De LinusĀ® kan jouw deur automatisch op slot draaien. Dit gebeurt direct als je de voordeur achter je dichttrekt of na een bepaalde periode die je zelf in kunt stellen via de Yale Access App. Bij thuiskomst wordt de voordeur automatisch voor je geopend dankzij geo-fencing. Zo hoef je nooit meer naar je sleutels te zoeken, ideaal! Middels de DoorSense technologie controleert jouw slot de status van jouw voordeur en wordt aangegeven of de deur open of goed gesloten is.
Je Yale Access account wordt beschermd door tweevoudige verificatie. Dit betekent dat je jouw identiteit moet verifiĆ«ren met een wachtwoord Ć©n een mailadres of telefoonnummer. Verder maakt dit slimme LinusĀ® deurslot gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE)-encryptie. Naast de beveiliging die Bluetooth biedt, wordt gebruik gemaakt van AES 128- en TLS-encryptie. Deze beveiliging is vergelijkbaar met internetbankieren. Mocht je jouw telefoon kwijtraken, dan kun je jouw Yale Access account en alle virtuele sleutels op elk gewenst moment uitschakelen.

Wijs onbeperkt virtuele sleutels toe die een paar weken, een paar uur of zelfs een paar minuten geldig zijn. Jouw zorgen over verloren sleutels zijn hierdoor voorbij! De toegang tot apps kan niet worden gekopieerd zoals een sleutel.

Via de Activiteiten-feed zie je precies wie er binnenkomt en wanneer. Controleer wie de deur heeft ontgrendeld en of en wanneer deze daadwerkelijk is geopend. Stel waarschuwingen in om te melden wanneer bepaalde mensen thuiskomen.

Yale biedt jouw samen met haar vertrouwde partners met het LinusĀ® slimme deurslot een reeks unieke functionaliteiten. Denk aan thuisbezorging, kortdurende verhuur en diensten zoals schoonmaken en babysitten. Sluit je slimme deurslot LinusĀ® aan op populaire smarthome systemen, stemassistenten en verhuurplatforms voor een probleemloze bediening van deuren en toegangsbeheer.

* Let op! De Yale Connect WiFi bridge is vereist voor bediening functies op afstand en integratie met stemassistenten.

Ontvang meldingen wanneer de batterij bijna leeg is, zodat je de batterijen op tijd kunt vervangen. De levensduur van de batterij is afhankelijk van het aantal omwentelingen per vergrendeling, de soepelheid van de deuropening en het aantal openingen per dag. Bij normaal gebruik gaan de batterijen tussen de 6 en 9 maanden mee.

Technische specificaties
Productafmetingen: 150x58x58 mm;
Voeding: Smart Lock: 4 AA-batterijen (meegeleverd), Alkaline aanbevolen;
Dubbele encryptie: Het slimme deurslot LinusĀ® maakt gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE)-encryptie, naast AES 128-bits- en TLS-encryptie, ook wel te vergelijken met de beveiliging van internetbankieren.
Vereisten: Gratis Yale Access-app voor iOS of Android;
Communicatie-frequentie tussen LinusĀ® en accessoires: Bluetooth-versie: 4,2 - 2,4 GHz;
Vereisten deurslot: Europrofielcilinder met nood- en gevaarfunctie;
Technologie tussen het LinusĀ® deurslot en smartphones: Bluetooth rechtstreeks of via Bluetooth en WiFi indien een Yale Connect WiFi Bridge gekoppeld is;
Tweevoudige verificatie: Je Yale Access-account is beveiligd met tweevoudige verificatie. Dit betekent dat het systeem - naast jouw wachtwoord - ook je identiteit controleert op basis van een e-mailadres of telefoonnummer.
Acculooptijd Smart Lock: tussen de 6 ā€“ 9 maanden;
Maximaal aantal toegangsrechten per Smart Lock: onbeperkt.

Inhoud levering
1 x LinusĀ® slim deurslot;
1x muurbevestiging;
1x DoorSenseā„¢ magneet;
1x inbussleutel;
4x AA batterijen;
En een snelstartgids.

Extra accessoires voor het LinusĀ® slimme deurslot
Het slimme deurslot LinusĀ® werkt samen met de Yale Access accessoires zoals de Yale Smart Keypad en de Yale Connect WiFi Bridge. De Yale Connect WiFi Bridge (apart verkrijgbaar) maakt integraties met stemassistenten mogelijk en biedt extra functionaliteiten op afstand, zoals het ontgrendelen en vergrendelen van de deur en het ontvangen van slimme meldingen op jouw smartphone. Met het Yale Smart Keypad (apart verkrijgbaar) kun je gasten en familieleden een unieke code geven om toegang te krijgen tot jouw huis. De gebruiksvriendelijke Yale Acces App is gratis te downloaden voor iOS en Android.
Goed om te weten
 • Je opent de Linus eenvoudig middels de app op je telefoon, met een sleutel of handmatig.
 • Zelfs als je niet in de buurt bent, kun je het slot met behulp van een Bridge en een internetverbinding openen.
 • Lange batterijduur.
 • Compatibel met diverse Smart Home systemen.
 • Makkelijk te installeren.
 • Ook te gebruiken op comfortschilden.
 • De smart lock heeft een strak design.
 • De Linus is alleen geschikt voor gebruik in combinatie met cilinders die voorzien zijn van hotelfunctie.
 • Er wordt standaard geen cilinder meegeleverd.
 • Niet geschikt voor krukbediende meerpuntssluitingen (deurkruk omhoog).
Yale

Yale biedt praktische beveiligingen voor elk huis. Denk bijvoorbeeld aan elektronische en mechanische kluizen, een groot assortiment hangsloten en zelfs bagagesloten ā€“ een uitkomst voor de backpacker. Lees meer.

Yale

Gerelateerde producten