Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

46103 bevestigingsmateriaal

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  0,59
per set, incl. BTW

Dit bevestigingsmateriaal bevat een speciale schroef van verzinkt staal, met een diameter van 6 mm en een lengte van 50 mm. De kunststof witte drevel heeft een diameter van 8 mm en een lengte van 40 mm. De schroef moet minstens 40 mm in de drevel worden geschroefd. De passende hakendraaier kan gebruikt worden in combinatie met een accuschroevendraaier.

Deze combinatie is geschikt voor gebruik in volle stenen, volle kalkzandstenen, beton of klinkerstenen. Is jouw wand van ander materiaal gemaakt? Gebruik dan het gebruikelijke, speciale bevestigingsmateriaal dat daarbij hoort.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01300506 Bevestigingsmateriaal
set
€  0,59
Hettich

Het familiebedrijf Hettich heeft zich geprofileerd als grootmeester op het gebied van meubelbeslag, intelligente techniek en praktische oplossingen. De meubelscharnieren, ladegeleiders en andere slimme producten van het merk zijn bekend en geliefd bij enorm veel gebruikers. Lees meer.

Hettich