deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Austria binnendeur Eivar, opdek rechts 93x231,5 cm

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  242,00
per stuk, incl. BTW

Twee asymmetrische vlakken maken deze paneeldeur tot een echte klassieker! Met zijn tijdloze ontwerp is het een mooie toevoeging in zowel moderne interieurs als landelijke of klassieke woningen. Deze uitvoering is een opdekdeur met een afmeting van 231,5 x 93 cm.

In wensenlijst
Verzendkosten
Voor deuren gelden andere verzendkosten. Tot €750 betaald u €24,95, daarna wordt het gratis verzonden!
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC06200167 Svenska Eivar binnendeur opdek rechts 93x231,5 cm
stuk
€  242,00
Meer info Binnendeur kopen
Ben je op zoek naar een nieuwe binnendeur? Dan ben je bij Austria aan het goede adres! Het bedrijf maakt hoogwaardige deuren die een gunstige prijskwaliteitverhouding hebben. Van volledig vlakke deuren tot uitgewerkte glas- en paneeldeuren: je vindt de beste deur voor jouw situatie in het ruime assortiment van Austria!

Austria binnendeuren Svenska
Binnendeur Eivar is onderdeel van de Svenska-collectie van Austria. Svenska staat voor hoogwaardige binnendeuren in luxe stijl. Het strakke lijnenspel en de dieperliggende panelen zorgen voor een geweldig contrast op de deur. Bovendien hebben glasdeuren aan beide zijdes dezelfde fraaie uitstraling, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van glaslatten. Het glas wordt door Austria namelijk in de stijlen en dorpels opgesloten en zit op die manier verankerd in de deur. Zo ziet deze er aan beide kanten dus hetzelfde uit en geniet jij overal van dezelfde stijl.

Technische gegevens Svenska binnendeuren
De binnendeuren van de lijn Svenska zijn opgebouwd uit spaanplaat (particle board), daarna voorzien van een HDF toplaag. De panelen zijn gemaakt van vlak massief MDF. Je ontvangt de binnendeur met een laag UV watergedragen grondverf, zodat je hem zelf kunt aflakken in jouw gewenste kleur. De deuren zijn zo’n 39 mm dik en hebben een stijlbreedte van 115 mm. De panelen zijn 9 mm dik. Kies je voor een Austria binnendeur met glas, dan is dit blank, gehard, vlak glas. Uiteraard zijn de deuren voorzien van het FSC keurmerk en het KOMO certificaat. Je krijgt standaard twaalf jaar garantie op de binnendeur.

Opdekdeur Eivar bestellen
Kies je voor opdekdeur Eivar in jouw huis, winkel of kantoorpand? Dan is het goed om te weten waar de paumelles zich bevinden. Voor deuren van 2015 mm vind je de twee paumellegaten op 236 mm en 1736 mm, gerekend vanaf de bovenzijde van de deur. De opdekdeur van 2115 mm heeft twee paumellegaten vanaf 336 en 1836 mm vanaf de bovenkant van de deur. Als laatste is daar de extra hoge variant van 2315 mm. Deze wordt opgehangen middels drie paumelles, met gaten op respectievelijk 336, 536 en 2036 mm uit de bovenkant van de deur.
Goed om te weten
  • De binnendeuren zijn gunstig geprijsd.
  • In de Svenska-collectie vind je diverse fraaie uitvoeringen, met en zonder glas.
  • Verkrijgbaar als stompe deur en als opdekdeur.
  • Een mooie toevoeging in een modern interieur.
  • De deur is niet massief.
  • Maatwerk is niet mogelijk.
Austria

De firma Austria Deuren staat bekend om haar kwalitatieve deuren en kozijn, zowel voor binnen als buiten. Het bedrijf levert sinds 1953 een ruime collectie schitterende deuren aan tussenhandelaren zoals deurenspeciaalzaken en hout- en bouwmaterialenhandels. Lees meer

Austria