deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Beveiligen als een pro met kerntrekbeveiliging

Tags: RVS, PVD, Wit, Zwart, kerntrekbeveiliging, Veiligheidsbeslag

Heb je een aantal heerlijke weken vakantie voor de boeg? Dan wil jij je in die periode niet druk maken om de beveiliging van je huis! Bescherm je sloten daarom met veiligheidsbeslag van SKG*** kwaliteit, uitgevoerd met massieve kerntrekbeveiliging. Nauwelijks te kraken door inbrekers, dus een gerust gevoel wanneer je weggaat.

GPF veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging

Welk veiligheidsbeslag past bij mij?

Of je nu gaat voor een rozet of schild: buitendeuren bescherm je met bijpassend veiligheidsbeslag. Bestel jouw favoriet met kerntrekbeveiliging en voorkom dat een indringer de cilinder kan openbreken.

Finishing touch!

Deurbeslag komt prachtig tot zijn recht wanneer je het combineert met veiligheidsbeslag in dezelfde kleur. Ons assortiment heeft een ruime keuze in finishes, zodat je volop kunt matchen met je overige beslag.

GPF veiligheidsrozetten en veiligheidsschilden met kerntrekbeveiliging

Verklaar je nader: kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging is een extra hulpmiddel voor veiligheidsbeslag. Het zorgt ervoor dat je niets ziet van de cilinder die in de deur zit, behalve zijn sleutelgat. Deze bescherming maakt het voor inbrekers nagenoeg onmogelijk om de kern uit jouw cilinder te trekken (vandaar de naam!) of hem op andere wijze te open te breken. Zo kun jij met een gerust hart van je welverdiende vakantie genieten!

Bekijk ons veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging