Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurkruk op rozet KP2471 smeedijzer zwart

  • Op voorraad
€  124,21
per paar, incl. BTW

Combineer ijzersterk metaal met ambachtelijk vakmanschap en een authentiek ontwerp en je krijgt… deze smeedijzer zwarte deurkruk op rozet van Kirkpatrick! De rozet heeft een afmeting van 50x50 mm.

Compleet deurkrukgarnituur inclusief bevestiging voor deurdikte 40 mm.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
TH6247160050 Deurkruk op rozet KP2471 rozet 50x50mm
paar
€  124,21
Lekker compleet
Goed om te weten
  • Het vakmanschap en de ambachtelijke materialen maken deze deurkruk tot een parel op jouw deur.
  • Standaard geleverd met bevestiging voor deurdikte 40 mm.
  • Geschikt voor buitengebruik.
  • Bevat geen kunststof onderdelen.
  • De deurkruk is massief.
  • De zwarte kleur wordt middels een coating op het basismateriaal aangebracht. Bij beschadigingen kan de kleur van het basismateriaal daarom zichtbaar worden.
  • Is jouw deur dikker dan 40 mm? Geef dit aan bij je bestelling, omdat er dan andere bouten en een andere krukstift nodig zijn.
Smeedijzer zwart Smeedijzer heeft een krachtige, nostalgische uitstraling. De aantrekkelijke vormen en diepzwarte kleur zijn van alle tijden. Het zwarte smeedijzer wordt door de Engelse fabrikant Kirkpatrick op ambachtelijke wijze ontwikkeld. Door het handwerk dat komt kijken bij de productie, heeft elk artikel een andere structuur. Zoals jouw product is er geen enkele!
Smeedijzer zwart
Kirkpatrick

De producten van Kirkpatrick worden op traditionele wijze gefabriceerd in hun ijzergieterij in Walsall (Engeland). En dat zie je aan de uitstraling en charme van hun artikelen! Het handwerk is zowel te zien als te voelen, waardoor de producten stuk voor stuk een aanwinst zijn binnen de lifestyle Landelijk authentiek.
Lees verder

Kirkpatrick