Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurstopper SecuCare Junior

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  7,95
per set, incl. BTW

Met een deurstopper voorkom je de beknelling van vingertjes bij het dichtklappen van de deur. Bovendien kunnen kinderen zichzelf niet per ongeluk opsluiten, want de deurstopper zorgt ervoor dat de deur niet volledig sluit.

Specificaties
- Voorkomt opsluiting en beknelde vingers
- Geschikt voor elke binnendeur
- De deurstoppers zijn gemaakt van zacht kunststof (schuim)
- Door het materiaal blijft hij stevig zitten
- De stoppers worden per twee stuks geleverd Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000158 Deurstopper SecuCare Junior
set
€  7,95
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Een deurstopper om de deur
Wellicht ken je deurstoppers van de varianten die je monteert op de vloer of de wand, zodat de deur niet tegen de muur kan stoten. Secu ontwikkelde echter een variant die om de deur klemt. Kinderen komen er zo niet bij (als je de stopper tenminste hoog genoeg plaatst) en er kunnen geen vingers bekneld komen te zitten. Ook het zichzelf per ongeluk opsluiten wordt hiermee voorkomen. Door het zachte kunststof schuim waar de deurstopper van gemaakt is, blijft hij stevig zitten en is hij ook ideaal voor onderweg.
Goed om te weten
  • De deurstopper voorkomt dat kinderen zichzelf per ongeluk opsluiten of hun vingers tussen de deur krijgen
  • Geschikt voor elke binnendeur
  • Het zachte kunstofschuim zorgt ervoor dat hij stevig blijft zitten en is ideaal voor onderweg
  • Eén set bevat twee deurstoppers
  • Je kunt een deur niet afsluiten met deze deurstopper, wat mogelijk tocht veroorzaakt
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu