deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

DOM Plura profielcilinder SKG**, halve knopcilinder

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
  • Gratis verzending
€  56,34
per stuk, incl. BTW

DOM staat bekend om zijn innovatieve sluittechniek en ruime productassortiment. De DOM Plura is een uitstekende europrofielcilinder voor woningen, onder andere door zijn unieke DOM sleutelprofiel.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een halve knopcilinder, is deze aan één zijde van de deur te bedienen met een draaiknop. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

K6 standaard knop aan binnenzijde
K1 knop aan binnenzijde
K2 knop aan binnenzijde
K3 knop aan binnenzijde
K4 knop aan binnenzijde
€  56,34
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
DOM Plura profielcilinder SKG**, halve knopcilinder met Mauer slotspray
€ 62,30incl. BTW
Meer info DOM staat bekend om zijn innovatieve sluittechniek en ruime productassortiment. De DOM Plura is een uitstekende europrofielcilinder voor woningen, onder andere door zijn DOM sleutelprofiel.

Wat is een halve knopcilinder?
Een halve knopcilinder steekt slechts door de helft van de deur, waardoor de buitenste zijde van een deur vlak is. Je kunt het cilinderslot onder andere gebruiken als afsluiting van bijvoorbeeld een spelletjeskast, maar ook als bijzetslot op een buitendeur. Zo bescherm je jouw huis extra wanneer je bijvoorbeeld gaat slapen. Let er in dit geval wel op dat je aan de buitenkant van de deur een blinde veiligheidsrozet of een blind veiligheidsschild plaatst. Dit is verplicht, zodat inbrekers jouw halve cilinder niet uit kunnen boren.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 2 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens drie minuten inbraakwering.
Goed om te weten
  • Deze cilinder beschikt over een uniek DOM sleutelprofiel door merkenbescherming.
  • Standaard voorzien van het SKG** keurmerk.
  • Deze cilinder is niet voorzien van een gecertificeerd profiel.
DOM

Sinds 1936 houdt de DOM Group zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van metaalproducten. Denk daarbij aan sluittechniek (waaronder cilinders), maar ook aan elektronische toegangssystemen. Met hun kennis en kwaliteiten produceert DOM de beste producten voor zowel de particulier als het miljoenenbedrijf.
Lees meer.

DOM

Gerelateerde producten