deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

DOM Plura profielcilinder SKG***, halve cilinder

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  41,41
per stuk, incl. BTW

DOM staat bekend om zijn innovatieve sluittechniek en ruime productassortiment. De DOM Plura is een uitstekende europrofielcilinder voor woningen, onder andere door zijn unieke DOM sleutelprofiel.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een halve cilinder, is deze aan één zijde van de deur te bedienen met een sleutel.

Specificaties van het DOM Plura cilinderslot cilinderslot
- DOM profiel;
- Zes stiften, die conventioneel zijn opgebouwd. De sleutel kun je dus op één manier in het slot steken;
- Bevat anti-klopbeveiliging;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***) en kerntrekbeveiliging;
- Geen certificaat, dus sleutels kunnen vrij gekopieerd worden. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  41,41
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
DOM Plura profielcilinder SKG***, halve cilinder met Mauer slotspray
€ 47,37incl. BTW
Meer info DOM staat bekend om zijn innovatieve sluittechniek en ruime productassortiment. De DOM Plura is een uitstekende europrofielcilinder voor woningen, onder andere door zijn DOM sleutelprofiel. Deze is uniek, omdat er merkenbescherming op rust. Door de bolle kern van de cilinder, kun je sleutels makkelijk invoeren in het cilinderslot.

Toepassingen
De DOM cilinder in de serie Plura is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie zilveren, corrosievrije sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot. Zo nodig kun je er natuurlijk meer bijbestellen. Je hebt geen certificaat nodig om sleutels bij te bestellen voor het DOM Plura cilinderslot: sleutels kunnen eenvoudig op nummer bijbesteld worden. Daardoor kun je zoveel sleutels bijmaken als je zelf wilt, waar je maar wilt. Sleutelmakers en specifieke vakhandels zijn hiervoor geschikt. Dat jouw sleutel vrij te kopiëren is, betekent echter ook dat hij geen certificaat heeft. Daardoor is hij minder goed beveiligd tegen de nieuwste inbraaktechnieken.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Daarnaast is hij uitgevoerd met kerntrekbeveiliging.

Wat is een halve cilinder?
Wil je een deur aan één zijde af kunnen sluiten? Dan is een halve cilinder jouw cup of tea. Bij de montage van dit type cilinderslot maak je een uitsparing in één zijde van de deur: de andere zijde blijft vlak. Een halve cilinder is onder andere een uitkomst bij de meterkast en bij opbergruimtes of -kasten waarin belangrijke of waardevolle spullen liggen. Je kunt een halve cilinder ook gebruiken als bijzetslot op jouw buitendeur. Zo bescherm je jouw huis extra wanneer je bijvoorbeeld gaat slapen. Let er in dit geval wel op dat je aan de buitenkant van de deur een blinde veiligheidsrozet of een blind veiligheidsschild plaatst. Dit is verplicht, zodat inbrekers jouw halve cilinder niet uit kunnen boren.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Deze cilinder beschikt over een uniek DOM sleutelprofiel door merkenbescherming.
  • Standaard voorzien van het SKG*** keurmerk.
  • Deze cilinder is niet voorzien van een gecertificeerd profiel.
DOM

Sinds 1936 houdt de DOM Group zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van metaalproducten. Denk daarbij aan sluittechniek (waaronder cilinders), maar ook aan elektronische toegangssystemen. Met hun kennis en kwaliteiten produceert DOM de beste producten voor zowel de particulier als het miljoenenbedrijf.
Lees meer.

DOM

Gerelateerde producten