deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Veiligheidsdag- en nachtslot PC72 SKG** rechte voorplaat RVS, doornmaat 50mm

  • Tijdelijk uitverkocht
Normale prijs: €  49,95 Kortingsprijs: €  39,94
per stuk, incl. BTW

Veiligheidsinsteekslot SKG** doornmaat 50mm PC 72, met rechte voorplaat RVS.
Afmeting voorplaat 238x25x4 mm.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01900335 Veiligheidsinsteekslot SKG** , doornmaat 50mm, PC 72, rechte voorplaat RVS Download
stuk
Normale prijs: €  49,95 Kortingsprijs: €  39,94
Lekker compleet
Veiligheidsdag- en nachtslot PC72 SKG** rechte voorplaat RVS, doornmaat 50mm met Dulimex RVS sluitplaat rechte hoeken t.b.v. veiligheidsinsteekslot PC72, 196x29x1,2mm en Veiligheids-Sluitkom verstelbaar, SKG**, PC55/PC72, 190x25 mm zamac verzinkt
€ 64,37€ 54,37incl. BTW
Meer info Productbeschrijving
Een nieuw hoofdslot voor jouw voordeur, achterdeur of schuurdeur? Of een bestaand hoofdslot vervangen? Met dit SKG** gekeurde DX veiligheids dag- en nachtsslot heb je de perfecte duurzame oplossing. De afmetingen van dit insteekslot zijn volledig afgestemd op de standaard freesmallen voor PC 72 insteeksloten. Doordat het slot afgestemd is op PC 72 freesmallen is die zowel in renovatie- als in nieuwbouwprojecten toepasbaar. Het slot is universeel toepasbaar met alle EURO profielcilinders en is zowel voor links- als rechtsdraaiende deuren te gebruiken. In drie eenvoudige stappen is de dagschoot om te draaien.

De geborstelde RVS voorplaat zorgt voor een esthetische oplossing waarbij er keuze is uit een voorplaat met rechte of ronde hoeken. Je kiest voor de voorplaat met ronde hoeken wanneer de deur inclusief slotuitsparing geleverd wordt, of wanneer je zelf met een speedboor machinaal de uitsparing maakt. Wanneer je handmatig met hamer en beitel aan de slag gaat, is de voorplaat met rechte hoeken een betere keuze.

Tot slot voldoet dit product, wanneer je het combineert met een SKG** profielcilinder, aan alle eisen om binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen toegepast te worden. Het PKVW adviseert om naast een veiligheidshoofdslot ook aanvullende inbraakwerende producten, zoals een insteekbijzetslot, oplegraamslot of raamboompje op jouw raam of deur toe te passen.

Op zoek naar bijpassende veiligheidsgarnituren? Bekijk ons assortiment veiligheidsschilden , deurkrukken en deurknoppen.
Dulimex

Dulimex B.V. is een internationale handelsonderneming opgericht in 1982. Importeur, voorraadhoudend grossier en Europees distributeur van een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en hang- en sluitwerk. Lees meer.

Dulimex