deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Woonaccessoires

Woonaccessoires

Het puntje op de 'i'

Jouw woning richt je in zoals jij dat wilt. Met mooie accessoires en decoraties die de stijl van jouw interieur versterken of juist een opvallende eyecatcher zijn. Wij van deurbeslag.nl denken graag met je mee in jouw zoektocht naar de perfecte inrichting. We presenteren je daarom onze collectie uiteenlopende interieurartikelen met een unieke twist.

Kaarsenhouder

Kaarsenhouder

Sfeervol kaarslicht maakt elke ruimte warmer en knus. Met die gedachte in het achterhoofd maken onze leveranciers schitterende kaarsenhouders voor op tafel en aan de wand. Enkele van hen zijn zelfs geschikt om buiten te plaatsen! Of je nu gaat voor de designermodellen van RiZZ of de speelse zeshoek van Valence: zeg het met kaarsen in jouw interieur.

Kaarsenstandaard

Kaarsenstandaard

Een kaars verlicht de ruimte op sfeervolle wijze. Onze collectie kaarsenstandaards draagt letterlijk en figuurlijk bij aan warmte in het hele interieur. Klasse, stijl en een mooie, glazen bol maken de kaarsenstandaards van RiZZ tot adembenemende stijliconen in jouw woning. Je hebt de keuze uit korte en lange varianten en in verschillende kleuren. Dankzij uitvoeringen met een punt aan de onderzijde kun je ze ook in de tuin kunt plaatsen.

Kandelaar

Kandelaar

De stijlvolle kandelaars van RiZZ zijn prachtig om te zien. De tafelmodellen doen het fantastisch op een bureau, tafel of dressoir. Bij de vloermodellen geniet je van een echte eyecatcher in de kamer. De kaarsen worden extra beschermd door een modieuze, glazen stolp die voorkomt dat de vlam uitgeblazen wordt door bijvoorbeeld tocht.

Stolp

Stolp

Een stolp zorgt voor extra veiligheid bij het branden van een kaars. Bovendien beschermt het de vlam, omdat deze niet zomaar uitgeblazen kan worden door tocht of wind. De kandelaars en kaarsenstandaards van RiZZ zijn standaard uitgevoerd met stijlvolle stolpen.

Verlichting

Verlichting

Een lamp zorgt voor sfeer. Ten eerste natuurlijk door het licht dat zij produceert, maar ook vanwege haar uitstraling. Daarmee is verlichting één van de elementen die bepalend is voor een interieur. Bekijk onze collectie verlichting en verwen jezelf met een prachtig exemplaar in landelijk smeedijzer of industrieel staal.

Zitbank

Zitbank

Ben je op zoek naar een unieke bank die een originele draai geeft aan jouw kantoor, tuin of een publieke ruimte? Bekijk dan de mogelijkheden van de Chit Chat van RiZZ. Dit bijzondere ontwerp is rond aan de onderkant, waardoor de bank eigenlijk altijd in beweging is. Zo geeft zitten op de Chit Chat direct interactie met andere gebruikers van de bank. Interactief uitrusten dus!