deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Draaikiepraam

Draaikiepraam

Naar wens draaien of kiepen

Een draaikiepraam is een raam dat je zowel kunt kiepen (met scharnieren aan de onderzijde) als kunt draaien (met scharnieren aan de zijkant). Een draaikiepraam kiept en draait naar binnen toe, zodat je de ramen gemakkelijk aan beide kanten kunt lappen.

Draaikiepbeslag

Draaikiepbeslag

Ons grote assortiment draaikiepbeslag geeft je de gelegenheid om de perfecte bediening voor jouw draaikiepraam te vinden. De draaikiepgrepen zijn verkrijgbaar in allerlei finishes, zodat je jouw raam helemaal kunt matchen met de kleuren in je woning of met jouw deurbeslag. Je hebt de keuze uit speciale raamkrukken of één van de deurkrukken van GPF bouwbeslag.

Draaikiepbeslag afsluitbaar

Draaikiepbeslag afsluitbaar

Wil je jouw draaikiepraam graag afsluiten met een sleutel? Bekijk dan ons afsluitbare draaikiepbeslag. De producten zijn uitgevoerd met SKG 3 sterren kwalificatie, waardoor ze voor gegarandeerde inbraakvertraging zorgen.

Smart home

Smart home

Gebruik domotica om je huis goed te beveiligen. Ook voor ramen zijn er volop beveiligingsmogelijkheden, zoals het gebruik van een tril- of schokcontact. Beweegt het raam op een moment dat jij niet thuis bent of slaapt? Dan krijg je een melding op je mobiel en kun je actie ondernemen.