Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

KP1158 bascule smeedijzer zwart kantschuif 152x25 mm

  • Op voorraad
€  99,75
per stuk, incl. BTW

Je sluit de ‘passieve deur’ van jouw dubbele deuren gemakkelijk af met behulp van een bascule kantschuif in zwart smeedijzer. Deze karakteristieke variant van Engelse fabrikant Kirkpatrick heeft de afmeting 152x25 mm.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
TH6115860152 Bascule kantschuif 152x25mm
stuk
€  99,75
Lekker compleet
Goed om te weten
  • Praktisch hulpmiddel voor het afsluiten van de passieve deur van jouw dubbele deuren.
  • Wordt geleverd inclusief bevestiging.
  • De kantschuif is massief.
  • Als je een hoge deur hebt en zelf niet zo lang bent, kan het lastig zijn om bij de kantschuif te komen.
  • Je moet de kantschuif aan de boven- en onderkant van jouw deur los van elkaar open- of dichtschuiven, terwijl je dit met behulp van een sluitlijst in één keer doet.
Smeedijzer zwart Smeedijzer heeft een krachtige, nostalgische uitstraling. De aantrekkelijke vormen en diepzwarte kleur zijn van alle tijden. Het zwarte smeedijzer wordt door de Engelse fabrikant Kirkpatrick op ambachtelijke wijze ontwikkeld. Door het handwerk dat komt kijken bij de productie, heeft elk artikel een andere structuur. Zoals jouw product is er geen enkele!
Smeedijzer zwart
Kirkpatrick

De producten van Kirkpatrick worden op traditionele wijze gefabriceerd in hun ijzergieterij in Walsall (Engeland). En dat zie je aan de uitstraling en charme van hun artikelen! Het handwerk is zowel te zien als te voelen, waardoor de producten stuk voor stuk een aanwinst zijn binnen de lifestyle Landelijk authentiek.
Lees verder

Kirkpatrick