Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

KP2968 deurketting

  • Op voorraad
€  46,28
per stuk, incl. BTW

Een prachtig plaatje, deze smeedijzeren sluiting van Kirkpatrick. In de gedetailleerde afwerking zie je het vakmanschap en handwerk van de Engelse fabrikant terug.

De deurketting heeft een lengte van 152 mm. Je monteert het ene deel van de deurketting op het deurkozijn en het andere op de deur. Zo kun je eerst door een kier bekijken wie er voor je deur staat, vóór je deze helemaal opent.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
TH6296860152 Deurketting 152mm
stuk
€  46,28
Lekker compleet
Goed om te weten
  • De sluiting heeft een schitterende, klassieke uitstraling.
  • Het product is massief.
  • Wordt geleverd inclusief bevestiging.
  • Niet geschikt voor buitengebruik.
  • De sluiting heeft een lage inbraakwering.
Smeedijzer zwart Smeedijzer heeft een krachtige, nostalgische uitstraling. De aantrekkelijke vormen en diepzwarte kleur zijn van alle tijden. Het zwarte smeedijzer wordt door de Engelse fabrikant Kirkpatrick op ambachtelijke wijze ontwikkeld. Door het handwerk dat komt kijken bij de productie, heeft elk artikel een andere structuur. Zoals jouw product is er geen enkele!
Smeedijzer zwart
Kirkpatrick

De producten van Kirkpatrick worden op traditionele wijze gefabriceerd in hun ijzergieterij in Walsall (Engeland). En dat zie je aan de uitstraling en charme van hun artikelen! Het handwerk is zowel te zien als te voelen, waardoor de producten stuk voor stuk een aanwinst zijn binnen de lifestyle Landelijk authentiek.
Lees verder

Kirkpatrick