deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Filex Security KC sleutelkastje met 200 haken

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  155,00
per stuk, incl. BTW

Berg jouw sleutels veilig op in deze ruime en overzichtelijke sleutelkast met cilinderslot van Filex Security, voorzien van 200 haken, met 1 tussenpaneel. Deze metalen grijze sleutelkast heeft in hoogte verstelbare hakenlijsten, genummerde haken en sleutellabels. Inclusief 2 sleutels en montagemateriaal. Gewicht 10 kg. Afmeting: 550x380x140 mm.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC05300017 Filex Security KC sleutelkast met 200 haken
stuk
€  155,00
Filex Security

Fabrikant Filex (Security) richt zich op de wereld van kluizen. Het bedrijf produceert een scala aan privékluizen, in het bijzonder gericht op het veilig opbergen van laptops. Met Filex bewaar jij jouw elektronica met een gerust hart achter (code)slot en grendel!

Specialist in laptops en andere elektronica

Filex is specialist in het veilig opbergen van laptops. Dit zie je terug in hun producten. Zo zijn de kluizen uitgevoerd met een zachte bekleding, die krassen voorkomt en jouw laptop met liefde behandelt. Hun laptoptrolleys en laptopkasten zijn zelfs uitgevoerd met een oplaadstekker aan de binnenzijde, zodat jouw laptop rustig kan bijtanken terwijl hij netjes opgeborgen ligt. De perfecte combinatie!

Alle producten van Filex Security

Filex Security

Gerelateerde producten