Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Vitility auto uitstaphulp

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  15,95
per stuk, incl. BTW

De auto uitstaphulp van Vitility zorgt voor extra houvast bij het uitstappen van de auto. Dankzij de gespsluiting is hij eenvoudig te bevestigen. De nylonband is verstelbaar en stevig, waardoor hij geschikt is voor langdurig gebruik.Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC07100036 Vitility auto uitstaphulp
stuk
€  15,95
Meer info Meer houvast en eenvoudig te bevestigen
Wanneer je minder mobiel bent kun je extra houvast of steun gebruiken om uit de auto te komen. Om de uitstaphulp te kunnen gebruiken bevestig je hem om het frame van jouw deur boven het raam. Door het raam naar beneden te doen kun je de uitstaphulp om het frame plaatsen. Door de gespsluiting is de uitstaphulp eenvoudig te bevestigen. Daarnaast is de stevige nylon riem verstelbaar voor de gewenste grijphoogte en geschikt voor lang gebruik.
Vitility

Met de juiste hulpmiddelen wordt het leven makkelijker. Die visie is de drijvende kracht achter de producten en innovaties van Vitility. Praktische hulpjes zorgen ervoor dat beperkingen minder beperkend zijn en dat leeftijd slechts een nummer is. Het assortiment van Vitility bevat hulpmiddelen voor onder andere badkamer, huishouden en mobiliteit. Lees meer

Vitility