Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Vitility hoofdsteungreep

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  10,95
per stuk, incl. BTW

De hoofdsteungreep biedt ondersteuning en grip bij het uitstappen uit de auto als men achterin zit.Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC07100046 Vitility hoofdsteungreep
stuk
€  10,95
Meer info Meer houvast
De hoofdsteungreep biedt meer houvast waardoor je je makkelijker omhoog kunt trekken en kunt draaien om uit de auto te stappen.

Makkelijk te bevestigen
De hoofdsteungreep is gemakkelijk te bevestigen. Je bevestigt de greep door de hoofdsteun van de stoel voor je te halen. Daarna doe je de lusjes van de greep om de buisjes van de hoofdsteun. Als de lusjes om de buisjes zitten, doe je de hoofdsteun weer terug in de stoel. De hoofdsteungreep zit op deze manier goed vast en kan de greep niet losschieten als je eraan trekt.
Vitility

Met de juiste hulpmiddelen wordt het leven makkelijker. Die visie is de drijvende kracht achter de producten en innovaties van Vitility. Praktische hulpjes zorgen ervoor dat beperkingen minder beperkend zijn en dat leeftijd slechts een nummer is. Het assortiment van Vitility bevat hulpmiddelen voor onder andere badkamer, huishouden en mobiliteit. Lees meer

Vitility