deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Keuzehulp voor Bedrijfspand

Ontdek alle opties voor je bedrijf

Bedrijfspand

Bescherm jouw bedrijfspand tegen gevaar, indringers en overige ongenode gasten. In ons assortiment vind je hoogwaardige kluizen voor het opbergen van kostbaarheden, beveiligingsapparatuur en pictogrammen die de ruimtes in jouw pand verder verduidelijken.

Keuze veiligheid

Veiligheid

Wanneer jij naar huis bent, wil je alsnog een oogje in het zeil houden in jouw pand. Goede beveiligingssystemen dragen daaraan bij. Maar ook wanneer je wel aanwezig bent, moeten noodsituaties zoals brand snel gedetecteerd worden. Zorg voor de veiligheid van jou, je medewerkers en je klanten!

Keuze pictogrammen

Pictogrammen

Onze omgeving hangt vol met pictogrammen. Beelden die verduidelijken of informeren over een situatie, zoals de aanwezigheid van een brandblusser of het verbod op parkeren. Een handig hulpmiddel voor jouw bedrijf of winkel, als aanduiding van het toilet, de garderobe en de vergaderzaal. De pictogrammen zijn leverbaar in verschillende maten en materialen.

Keuze kluizen

Kluizen

Zowel in huis als op kantoor wil je dat kostbaarheden en belangrijke papieren verborgen blijven voor onbevoegden. Een bedrijfskluis komt daarom goed van pas! Bekijk onze collectie kluizen en kies de variant die het beste past bij jouw situatie. Zo zijn er brandkasten met hoge brandveiligheid: essentieel voor het stallen van kostbare apparatuur. Of wat dacht je van lockersloten, zodat het personeel haar persoonlijke eigendommen veilig kan opbergen.