deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Keuzehulp hal

Stap voor stap naar jouw droomhuis!
 

Hal

De hal is in veel gevallen de eerste ruimte die jouw bezoek ziet van je huis. Maak ‘m daarom stijlvol, zodat het een volwaardige binnenkomer van jouw woning is. Met de juiste accessoires en aankleding is de hal een fijne entree voor je huis.

Deurmat

Deurmat

Maak jouw hal compleet met een hoogwaardige deurmat voor binnen. Ze zijn sterk, enorm waterabsorberend en je vindt ze in onze shop in verschillende afmetingen. Kies voor fraaie accentranden in hout of voor een volledig donkere mat.

Kapstok

Kapstok

In bijna elke woning kom je er minstens één tegen: een kapstok. Praktisch meets stijlvol, want kapstokhaken zijn stijliconen die de hal verfraaien of opvrolijken. Van jashaak tot modieuze zeshoek of zelfs een kapstok aan het plafond!

Leuninghouder

Leuninghouder

Leuninghouders zijn de perfecte verbinding tussen jouw trapleuning en de wand. Kies uit één van de kleuren en stijlen om een mooie combinatie te maken met jouw RVS of houten trap.

Luikbeslag

Luiksbeslag

Luikbeslag is praktisch wanneer je een luik in huis hebt dat leidt naar bijvoorbeeld de kelder of de kruipruimte. De luikringen zijn nagenoeg vlak, zodat je geen hobbel voelt als je er overheen loopt en je het kunt combineren met een deurmat.

Woonaccessoires

Woonaccessoires

Combineer praktisch comfort met een stijlvolle uitstraling door woonaccessoires toe te voegen aan de hal. Een paraplubak, wandsysteem of spiegel zijn functionele accessoires die jouw hal persoonlijk en comfortabel maken.