Black Friday korting! Gebruik de kortingscode BF2022 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 t/m 28 november 2022.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Keuzehulp ramen

Stap voor stap naar jouw droomhuis!
Keuzehulp buitendeur
 

Ramen

Ramen zijn geweldige hulpmiddelen om frisse lucht én zonlicht naar binnen te laten. Veel huizen hebben dan ook volop ramen. Een schuin dakraam, draaikiepramen in de slaapkamer, een klepraam boven de voordeur… Om ervoor te zorgen dat al die ramen netjes bediend en goed beveiligd zijn, komt onze collectie raambeslag van pas.

Keuze draaikiepraam

Draaikiepraam

Een draaikiepraam is een raam dat je zowel kunt kiepen (met scharnieren aan de onderzijde) als kunt draaien (met scharnieren aan de zijkant). Een draaikiepraam kiept en draait naar binnen toe.

Keuze Draairaam

Draairaam

Een draairaam is een standaard draairaam dat aan één zijde met scharnieren bevestigd is aan het raamkozijn. Je duwt het raam over het algemeen naar buiten wanneer je het wilt openen en er is volop raambeslag voor beschikbaar.

Keuze klepraam

Klepraam

Een klepraam wordt ook wel ‘bovenlichtje’ genoemd. Je vindt dit kleine raampje vaak boven een buitendeur of voordeur, zodat je de ruimte desgewenst kunt luchten. Een klepraam maakt letterlijk een kiepbeweging naar buiten.

Keuze valraam

Valraam

Een valraam kun je kennen van de kleine raampjes boven een buitendeur. De ramen dienen als ventilatiemiddel, met scharnieren aan de onderzijde van het raam. Zo valt het raam letterlijk open.

Keuze doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging

Indrukwekkend zijn ze: hoge ramen die (bijna) tot de vloer reiken. Voorkom het risico van doorvallen met de juiste beveiliging. Zowel voor vaste als draaiende ramen is doorvalbeveiliging opgenomen in het bouwbesluit.