deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Keuzehulp buitendeur

Stap voor stap naar jouw droomhuis!
 

Buitendeur

Maak jouw buitendeur nog mooier en veiliger met het juiste hang- en sluitwerk. Van anti-inbraakstrips tot veiligheidsbeslag, een windhaak en de deurmat: vind hieronder al het buitendeurbeslag dat op jouw deur van toepassing is. Zo creëer je een veilige en comfortabele afsluiter van jouw woning.

Keuze deurmat

Deurmat

De perfecte deurmat nodigt direct uit om binnen te stappen. Bovendien ontdoet deze effectief van vocht en vuil. RiZZ deurmatten voldoen ruimschoots aan de eisen die je mag stellen aan een goede deurmat.

Keuze deurdranger

Deurdranger

Voorkom een stroom van tocht vanaf buiten door jouw buitendeur af te werken met een deurdranger. Of je nu kiest voor een schaararm of een glijarm: de dranger begeleidt de deur netjes terug naar zijn gesloten stand. Let bij de aanschaf van jouw deurdranger op het maximale gewicht dat deze aankan. In veel gevallen zal de dranger een zwaardere buitendeur prima aankunnen.

Keuze inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Indringers gebruiken zowel oude als nieuwe technieken om inbraken te plegen en binnen te dringen. Kies daarom voor goede inbraakbeveiliging op de buitendeur en zorg voor noodzakelijke inbraakvertraging.

Keuze sloten

Sloten

Stap binnen in onze wereld van sloten! Een insteekslot is het meest gebruikte slot voor binnendeuren, maar wordt ook gebruikt op buitendeuren. Ook meerpuntssluitingen zijn een geliefd slot, omdat ze de deur op meerdere plaatsen vergrendelen.

Keuze veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag

Ook op de zijdeur of achterdeur is veiligheidsbeslag van groot belang, omdat deze vaak meer uit het zicht ligt. Dankzij ons hoogwaardige veiligheidsbeslag heb jij een passend antwoord: hoge inbraakwering en uitgebreide inbraakvertraging.

Keuze veiligheidscilinders

Veiligheidscilinder

Zowel reguliere profielcilinders als moderne, elektronische smart locks vind je in ons assortiment. Zo heb jij de keuze: ga je voor een traditionele sleutel, of dient gemak de mens en ontgrendel jij je buitendeur met een swipe op de telefoon?

Keuze windhaak

Windhaak

Of het nu hard of zacht waait… je ontkomt nauwelijks aan wind in ons land. Onze windhaken (ook wel kajuithaken genoemd) verankeren jouw openstaande raam of deur en voorkomen problemen door een rukwind.

Keuze dubbele deuren

Dubbele deuren

Tuindeuren, een schuifpui of dubbele deuren: je haalt er buiten op fantastische wijze mee naar binnen! Extra ventilatie en warmte in het voorjaar en de zomer... en een woonkamer die direct groter lijkt door de raampartij!