Black Friday korting! Gebruik de kortingscode BF2022 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 t/m 28 november 2022.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Keuzehulp binnendeur

Stap voor stap naar jouw droomhuis!
 

Binnendeur

Krijgt jouw binnendeur de aandacht die het verdient? Bekijk ons deurbeslag en overig hang- en sluitwerk waarmee jouw deur opent en sluit als een zonnetje. Ook de allesbepalende sfeer die ervan uitgaat wordt versterkt met het juiste binnendeurbeslag.

Keuze deurbeslag

Deurbeslag

Deurbeslag lijkt slechts een detail in jouw huis, maar het is een grote sfeerbepaler! Passend deurbeslag zet de toon voor jouw interieur en geeft je bezoekers een eerste glimp van jouw woonstijl.

Keuze cilinder

Cilinder

Een cilinder zorgt ervoor dat jij het slot in je deur kunt bedienen. Het onderdeel opent en sluit het insteekslot in de deur. Kies een passende sleutel of knop om jouw cilinder goed te kunnen bedienen.

Keuze deurdranger

Deurdranger

Een deurdranger staat voor extra comfort, kostenbesparing en een langere levensduur van jouw deur. Door deuren gecontroleerd te openen en sluiten voorkom je tocht en beschadigingen aan muren en deuren.

Keuze deurstopper

Deurstopper

Houd van je deuren door ze te beschermen met goede deurstoppers, zodat ze op tijd tegengehouden worden en niet tegen de muur zwaaien. Onze deurstoppers zijn uitgevoerd in diverse finishes.

Keuze sloten

Sloten

Het deurslot is de kern van elke deur. Een goed slot helpt om correct af te sluiten en laat de deur en het deurbeslag optimaal functioneren. Een goed geveerd slot zorgt bovendien voor stabiel gebruik van de deur.

Keuze schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag

Ga ook voor een schitterende schuifdeur! Naast complete sets schuifdeursystemen verkopen we alle onderdelen ook los. Je hebt daardoor optimale keuzevrijheid. Jouw schuifdeur = jouw keuze!

Keuze scharnier

Scharnier

Een scharnier zorgt ervoor dat jouw deur of raam solide bevestigd kan worden aan het kozijn. Let bij aanschaf op vorm, materiaal en maximaal draagvermogen. De scharnieren worden per stuk verkocht, dus jij koopt alleen wat je nodig hebt!

Keuze paumelle

Paumelle

Het hebben van een mooie deur is één, maar je bent nergens zonder de juiste bevestiging. Zet jouw binnendeur daarom stevig vast met een paumelle scharnier: twee losse onderdelen die onderling verbonden worden met een stift.

Deurvanger

Deurvanger

Met zijn grote opvanghaak en het extra meegeleverde apparaat met wieltje zorgt de deurvanger voor een geruisloos sluiten van jouw deur. Dankzij het plaatsen van een deuropvanger is er zelfs geen dagschoot of deurkruk meer nodig!

Keuze deurvastzetter

Deurvastzetter

Laat die wind maar waaien door je huis! Met een deurvastzetter blijft jouw deur probleemloos openstaan, zodat je heerlijk kunt luchten. Dit praktische product blijft ook openstaan wanneer er een deurdranger op de deur geplaatst is.

Keuze taatsdeur

Taatsdeur

De betekenis van een taats is spijker of nagel. Hier dankt het taatsscharnier zijn naam aan, want het mechanisme zorgt er met twee ‘nagels’ voor dat het bewegende deel bevestigd wordt in de muur en de vloer. Een deurkozijn is niet nodig!

Valdorpel

Valdorpel

Heb je last van tocht die langs de onderkant van jouw deur naar binnen komt? Los dit probleem dan nu op met een tochtvaldorpel! Een valdorpel monteer je in de onderzijde van jouw deur, zodat deze kier desgewenst tocht, geluid of brand tegenhoudt.