Black Friday korting! Gebruik de kortingscode BF2022 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 t/m 28 november 2022.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Keuzehulp keuken

Stap voor stap naar jouw droomhuis!
Keuzehulp keuken
 

Keuken

De keuken is de spil van veel woningen. Een plek waar fijn met elkaar gekookt wordt en gekletst over de laatste nieuwtjes. Met het juiste keukenbeslag en beveiligingsopties wordt jouw keuken een comfortabele (en lekkere!) plek – zowel voor keukenprinsessen als frituurfans!

Meubelbeslag

Meubelbeslag

Een goedgekozen meubelknop of meubelgreep maakt van jouw saaie kast een modern exemplaar. Dat is wat het juiste meubelbeslag kan doen! Geef jouw keuken een boost door aandacht te besteden aan de details.

Sleutelkluis

Sleutelkluis

Een sleutelkluis is een praktisch hulpmiddel om één of meerdere sleutels veilig op te bergen. Je bedient een sleutelkastje met cijferslot of met een gewone sleutel, dus kies de bedieningsmogelijkheid die het beste bij jouw situatie past.

Veiligheid

Veiligheid

Goede brandbeveiliging redt levens! Zorg dat je op tijd gewaarschuwd bent wanneer er onraad in huis is én dat je de juiste hulpmiddelen hebt om een beginnende brand onder controle te krijgen.

Woonaccessoires

Woonaccessoires

Woonaccessoires zijn in de keuken minstens zo belangrijk als in de woonkamer. Goede verlichting, mooie wandbekleding en praktische ophangmogelijkheden zijn onmisbaar voor de beste thuiskoks!