deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Keuzehulp voordeur

Stap voor stap naar jouw droomhuis!
 

Voordeur

Maak van jouw entree een mooie binnenkomer met ons veelzijdige voordeurbeslag. Van huisnummers tot veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en van deurbellen tot geen collecte-bordjes. Ook veilige oplossingen zoals anti-inbraakstrips koop je online op deurbeslag.nl! Door het ruime assortiment laat je jouw favoriete finish en stijl als rode draad terugkomen op de hele voordeur.

Keuze brievenbus

Brievenbus

Of het nu een kaartje is of de krant: de post wil je niet missen. Een goede brievenbus is de oplossing! Je hebt de keuze uit een brievenbusklep of postkast, compleet te maken met de juiste accessoires.

Keuze deurbel

Deurbel

Ding-dong! Of het nu visite is die voor de deur staat of de postbode met een nieuw pakketje: de deurbel zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van je bezoek. Onze GPF deurbellen zijn bedraad, dus je sluit ze aan op een trafo en belgong.

Keuze huisnummers

Huisnummer

Een huisnummer naast je voordeur zorgt voor heldere communicatie. De cijfers zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten, zodat je ze eenvoudig matcht met jouw voordeurbeslag of de stijl van jouw woning.

Keuze inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Veilig wonen is belangrijk voor je eigen gemoedsrust en ter bescherming van jezelf, gezeinsleden en spullen. Onze selectie beveiligingsproducten zorgt voor verbeterde huisbeveiliging en minutenlange inbraakvertraging.

Keuze sloten

Sloten

Het is de kern van elke deur: het deurslot. Een goed slot helpt om correct af te sluiten en zorgt ervoor dat de deur en het deurbeslag optimaal kunnen functioneren. Daarnaast zorgt een goed geveerd slot voor stabieler gebruik van de deur.

Keuze veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag

Sterk veiligheidsbeslag zorgt ervoor dat jouw huis optimaal beschermd is. Ons assortiment veiligheidsbeslag voldoet aan de strenge, inbraakwerende eisen van het Nederlandse Certificering Instituut SKG.

Keuze veiligheidscilinder

Veiligheidscilinder

De cilinder bedient het insteekslot of de meerpuntssluiting in de deur, zodat deze opent of op slot gaat. Naast de reguliere profielcilinders vind je in ons assortiment ook elektronische sloten: smart locks.